Η παραλαβή της παραγγελίας σας στο ΑΜΜΑ design μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Μπορείτε είτε να την παραλάβετε στην πόρτα σας είτε από το κατάστημα στην Νέα Ιωνία. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας.

1. Παραλαβή από κατάστημα ΑΜΜΑ-design

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε από τα καταστήματά μας στην οδό ΜΗΔΕΙΑΣ 64 – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΤΚ.14233

Επιλέξτε απλά παραλαβή από το κατάστημα στο στάδιο του check-out σε περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή ζητήστε το μας αν κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει και e-mail για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε.

Ωράριο παραλαβής: Δευ- Παρ: 09:00-15:00

2. Αποστολή Παραγγελίας με courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τις Ταχυμεταφορές ACS (ACS Courier) Οι χρεώσεις των μεταφορικών διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – 3,00 € (Χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες)
ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ – 4,00€ (Χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες)
ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ – 4,00 € (Χρόνος παράδοσης 1-4 εργάσιμες ημέρες)
ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – 5,00 € (Χρόνος παράδοσης 1-5 εργάσιμες ημέρες)

*Στις δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται από την εταιρία κούριερ κατόπιν καταχώρησης του ταχυδρομικού κώδικα
*Από τις παραπάνω τιμές μεταφορικών εξαιρούνται τα προϊόντα <welcome signs> από τα οποία το κόστος τους υπολογίζεται αναλόγως στο check-out!

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ – 9 € (Χρόνος παράδοσης 5-12 εργάσιμες ημέρες)

Πρόσθετες Υπηρεσίες

•  Υπηρεσία Πρωινής Παράδοσης η επιβάρυνση της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται σε 3,00 € ανά αποστολή.
•  Υπηρεσία Παράδοσης Σάββατο η επιβάρυνση της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται σε 2,50 € ανά αποστολή.
•  Υπηρεσία Αντικαταβολής η επιβάρυνση της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται σε 2.50 € ανά αποστολή.

*Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 24%

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ’ τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω e-mail.
Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.